شهرستان لنجان در بین ۲۴ شهرستان استان اصفهان کمترین سرانه مصرف آرد را به خود اختصاص داده است Reviewed by Momizat on . جلسه  كارگروه آرد و نان شهرستان با حضور ، مسعود كلانتري مدير عامل شركت غله و خدمات بازرگاني   منطقه ۱۰كشور ؛مهندس سجاد فرماندار و ديگر اعضاء در محل فرمانداري اي جلسه  كارگروه آرد و نان شهرستان با حضور ، مسعود كلانتري مدير عامل شركت غله و خدمات بازرگاني   منطقه ۱۰كشور ؛مهندس سجاد فرماندار و ديگر اعضاء در محل فرمانداري اي Rating: 0
شما اینجا هستید:خانه » اخبار » شهرستان لنجان در بین ۲۴ شهرستان استان اصفهان کمترین سرانه مصرف آرد را به خود اختصاص داده است

شهرستان لنجان در بین ۲۴ شهرستان استان اصفهان کمترین سرانه مصرف آرد را به خود اختصاص داده است

شهرستان لنجان در بین ۲۴ شهرستان استان اصفهان کمترین سرانه مصرف آرد را به خود اختصاص داده است
Print Friendly, PDF & Email
جلسه  کارگروه آرد و نان شهرستان با حضور ، مسعود کلانتری مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی   منطقه ۱۰کشور ؛مهندس سجاد فرماندار و دیگر اعضاء در محل فرمانداری این شهرستان برگزار گردید . ابتدا مهندس سجاد با اشاره به اهمیت عرضه نان با کیفیت و مرغوب در شهرستان لنجان اظهار کرد: در کشور ما نان، بخش عمده‌ای از غذای روزانه افراد جامعه را تشکیل می‌دهد که لازم است این ماده غذایی از کیفیت و سلامت کامل برخوردار بوده و در اختیار مردم قرا گیرد.
وی افزود: با توجه به اقلیم و موقعیت خاص شهرستان لنجان و داران بودن طبیعت بکر، یکی از زیباترین و خوش آب و هواترین شهرستان‌های استان اصفهان محسوب می‌شود که در طول سال پذیرای گردشگران بسیاری است و همین امر موجب شده این شهرستان از جمعیت شناوری برخوردار باشد.
فرماندار شهرستان لنجان تصریح کرد: یکی از راهکارهای بهبود کیفیت و کمیت نان حمایت از صنف نانوایان که یکی از زحمتکش‌ترین اصناف کشور هستند بوده و همه باید برای عبور از مشکلات در حوزه صنف نانوایان دست به دست هم دهیم و با تلاش بیشتر رضایتمندی این قشر را فراهم کنیم.
مهندس سجاد اضافه کرد: باید تدابیری در خصوص حفظ همیشگی کیفیت و کمیت نان در شهرستان لنجان اندیشیده شود و هر نوع تغییر در نانوایی‌ها با هماهنگی کامل فرمانداری باشد.
وی اصلاح الگوی تولید و مصرف را یک رسالت ملی دانست و متذکر شد: مقام معظم رهبری تاکیدات فراوانی بر اصلاح الگوی مصرف دارند و دولت تدبیر و امید نیز توجه ویژه‌ای به بستر سازی مناسب و نهادینه کردن این امر در جامعه دارد بنابر‌این اگر همه افراد جامعه فرهنگ درست تولید کردن و درست مصرف کردن را بیاموزند به موفقیت چشمگیری دست پیدا می‌کنیم.
 

در ادامه این نشست مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ده گفت: پنج کالای اساسی گندم ،آرد برنج ؛شکر و روغن در اختیار این شرکت بوده که سه کالای دیگر از قبیل گوشت ، مرغ و نهاده های دامی در اختیار شرکت پشتیبانی و مدیریت دام سازمان جهاد کشاورزی استان می باشد.
ایشان گندم را در رأس کالاهای اساسی دانست و تصریح نمود: در حال حاضر این شرکت و سازمان روستایی با مباشرت در سطح کشور گندم را از کشاورزان به قیمت هر کیلو ۱۱۵۵۰ ریال خریداری می کند.
همچنین افزود دولت محترم صد درصد یارانه آرد را پرداخت کرده و برای تأمین آرد مورد نیاز کشور، گندم را خریداری ، نگهداری و جهت تولید آرد به کارخانجات آرد سازی تحویل داده و تا تبدیل شدن آرد به نان نظارت کامل را بر این روند اجرا می نماید.
کلانتری متذکر شد : استان اصفهان در کشور پایین ترین سرانه مصرف آرد و نان را داشته بطوریکه شهرستان لنجان در بین ۲۴ شهرستان این استان کمترین سرانه مصرف را به خود اختصاص داده است، و بدیهی است این امر با مدیریت صحیح ؛ فرهنگ سازی درست در مصرف و ارتقاء کیفت تولید نان محقق خواهد شد.
وی ادامه داد: سرانه تعداد خبازی به ازای هر ۱۵۰۰ نفر یک نانوایی بوده که شهرستان لنجلان بر اساس جمعیت و تعداد خبازی های موجود بسار عملکرد قابل توجه و چشمگیری داشته است. 

ارسال یک دیدگاه

بازگشت به بالا